Στόχοι και φιλοσοφία

Σύμφωνοι, οι στόχοι τίθενται για να επιτυγχάνονται. Μόνο που η επίτευξη είναι το τελικό στάδιο. Ο μόχθος, η αγωνία, η απογοήτευση, η πτώση, το σθένος του να σηκωθείς ξανά, η ελπίδα, το όνειρο είναι ό,τι συνθέτει έναν ολόκληρο κόσμο πίσω από έναν στόχο.

Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Διάπλαση λειτουργεί από τον Αύγουστο του 2014 με βασικότερο στόχο την διαμόρφωση χαρακτήρων και προσωπικότητας των παιδιών βασισμένη σε αθλητικά πρότυπα και παράλληλα τη δημιουργία ποδοσφαιριστών  υψηλού επιπέδου που να μπορούν να ανταποκρίθουν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Παράπλευροί μας στόχοι είναι η ψυχαγωγία των παιδιών μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον και η γνωριμία τους με το ευ αγωνίζεσθαι, η έννοια της ένταξης του ατόμου στην ομάδα, η πειθαρχία καθώς και η σωστή ανάπτυξη του παιδιού ως αθλητή – ποδοσφαιριστή.

Η εκπαιδευτική διαδικασία πραγματοποιείτε από καθηγητές Φυσικής Αγωγής και διπλωματούχους προπονητές ποδοσφαίρου των σχολών της ΕΠΟ-UEFA με βάση το μακροχρόνιο προγραμματισμό των τμημάτων υποδομής και ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αθλητικό μας κέντρο, ο πολυχώρος Nouvelle με τις πιο πλήρης αθλητικές εγκαταστάσεις ακαδημιών ποδοσφαίρου στην πόλη.

  1. Γήπεδο 11×11 πλαστικό (45×95)
  2. Γήπεδο  9×9 χόρτο (40 x 85)
  3. Γήπεδο  7×7 πλαστικό (30×50)
  4. Γήπεδο 5×5 πλαστικό
  5. Γήπεδο Σάλας
  6. Γυμναστήριο
  7. Αίθουσα προβολών
  8. Αποδυτήρια

Η ακαδημία μας είναι μέλος του δικτύου συνεργαζόμενων ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αθλούνται συνολικά 170 παιδιά από 5-17 ετών.

Θα μας βρείτε στο 7o χλμ. στο Δρόμο Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου

Διευθυντής της Ακαδημίας και πρόεδρος του συλλόγου ο κ. Μιχαηλίδης Βασίλης